Sådan klæder du dig ud som en nissepige

Pige i rød bluse og nissehue
Sådan klæder du dig ud som en nissepige
Henrik Andersen
-
01/10/2022
-

Er du inviteret til en julefrokost? Så kan du med fordel klæde dig ud som nissepige. Er du i tvivl, så følger her en række gode råd, som du kan lade dig inspirere af, hvis du vil være sikker på, at du kommer til at ligne en vaskeægte nissepige.

Vælg den rigtige kjole

Det første, du skal gøre, hvis du vil ligne en nissepige, er, at du skal vælge den rigtige nissekjole. Det kan du med fordel vælge en kjole i rød eller grøn, hvis du vil være sikker på, at du kommer til at ligne en ægte nissepige som dem, man ser i julekalenderne, der kører igennem hele december til glæde for børn og barnlige sjæle.

Afhængigt af anledningen kan du vælge en kjole, som er mere eller mindre sexet. Du må gerne overlade noget til fantasien, hvis du skal til julefrokost med familien, men der gerne må være en smule mere hud, hvis det er sammen med veninderne. Men du vælger naturligvis selv, hvad du synes er passende.

Husk makeup, nissehue og fletninger

En nissepige har ofte fletninger, og derfor kan det være en god idé at sætte dit hår, før du tager ud af døren, hvis du vil ligne en ægte nissepige. Her er der mange muligheder, men fletninger er den bedste løsning – du kan dog også vælge at gå med andre stylingmuligheder som eksempelvis rottehaler, der titter frem under nissehuen.

Og netop nissehuen er naturligvis også en essentiel del af et nissekostume. Vælg en nissehue, som har samme farve som den kjole, du har taget på, så der kommer en rød tråd gennem dit outfit. Herudover er det vigtigt, at du sørger for at vælge det rigtige makeup, da en nissepige ofte har røde kinder.

Tag gerne et par praktiske sko på, selvom nissepiger i mange tilfælde går med træsko. Det er ikke praktisk, og det er det især ikke, hvis du skal til julefrokost, hvor turen efterfølgende går i byen. Mulighederne er mange, men vælg eksempelvis et par sneakers, hvis det skal være nemt at bevæge dig rundt uden at få ondt i fødderne.

Find flere nissepige-kostumer her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!